Belastingaangifte 2015 laten doen voor een gunstige prijs

Ook dit jaar kunt u uw belastingaangifte 2015 laten doen door onze belastingadviseurs. Wij helpen u graag met het vakkundig verzorgen van uw belastingaangifte. Naast het verzorgen van uw belastingaangifte voorzien wij u, indien nodig, van tips en adviezen.Uiteraard vullen wij uw belastingaangifte altijd zo voordelig mogelijk in. Wij gaan altijd voor een zo laag mogelijk bedrag aan te betalen belasting of een zo hoog mogelijke belastingteruggave.

Op deze website kunt u een checklist vinden die u helpt bij het verzamelen van alle gegevens die nodig zijn voor een correcte belastingaangifte.

Het pakket aan gegevens kunt u vervolgens bij ons aanleveren per post of per e-mail. Langs brengen mag natuurlijk ook, maakt u in dat geval even een afspraak met ons? Bij nieuwe klanten komen wij graag even langs om uw gegevens in ontvangst te nemen, zodat u weet aan wie u uw belastingaangifte toevertrouwd.

De kosten voor een aangifte zijn € 38,50 per persoon. U kunt ook kiezen voor een maandabonnement vanaf € 8,95 per maand indien u meerdere werkzaamheden in 1 jaar door ons wilt laten uitvoeren.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.