Wilt u hulp bij het indienen van een bezwaarschrift?

Bent u het niet eens met uw aanslag? Of hebt u een foutje gemaakt in uw aangifte inkomstenbelasting? Geen probleem, wij maken voor u bezwaar!

Wij zoeken voor u uit of er een bezwaarschrift ingediend moet worden, of dat het doorgeven van een wijziging volstaat. Uiteraard verzorgen we vervolgens ook de wijziging of het bezwaar voor u.

Eenvoudig en snel geregeld

Onze deskundigen nemen u het indienen van een bezwaarschrift volledig uit handen. Uw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Alles goed geregeld voor een gunstig tarief!


Waarom uw aanvraag laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen uw aanvraag altijd deskundig voor u invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van uw aanvraag maar geven hierbij ook een duidelijke uitleg. Tenslotte kunnen wij u voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om uw aanvraag binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij uw volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. U weet snel waar u aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over uw aanvraag en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor u af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.