Advies nodig over hoe u zo voordelig mogelijk onderneemt?

Elke ondernemer krijgt ongetwijfeld een keer te maken met zaken waarvoor hij of zij deskundig fiscaal advies nodig heeft. Een goede belastingadviseur kan u daarbij helpen. Samen met u zoeken wij altijd naar de beste oplossing en voorzien wij u van het juiste fiscale advies.

Bij ons kunt u terecht met vragen over zaken die te maken hebben met belastingen maar ook zijn wij u graag van dienst als u advies nodig heeft over uw onderneming.

Wij bieden hulp bij vragen van de Belastingdienst en helpen u met de afhandeling

Wij staan u bij als de Belastingdienst een controle wil doen op uw bedrijfsadministratie. De afhandeling van een dergelijke controle kan eventueel plaatsvinden zonder dat u daarbij aanwezig hoeft te zijn. Wij onderhouden direct contact met de inspecteur en vanzelfsprekend zullen wij eventuele bevindingen met u bespreken.

Belastingaangifte laten doen

Bij ons kunt u voordelig uw belastingaangifte laten doen. Vakkundig, klantgericht en betrouwbaar. Uiteraard vullen wij uw aangifte zo voordelig mogelijk voor u in. Daarom houden we rekening met alle aftrekposten en kortingen waarop u recht heeft.

Lees meer