Bijbaantje gehad? Mogelijk kun je geld terugkrijgen!

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en heb je een bijbaantje of werk je extra in vakanties? Wij berekenen GRATIS of je in aanmerking komt voor belastingteruggave!

Belastingteruggave voor jongeren

Wij bekijken geheel gratis voor jou of je in aanmerking komt voor een belastingteruggave. Mocht blijken dat je inderdaad recht hebt op teruggave dan kunnen wij deze voor je aanvragen. Als jij ons de opdracht geeft om het geld daadwerkelijk terug te vragen, rekenen wij een gering tarief van 50,00 euro. Geen recht op teruggave? Dan betaal je uiteraard geen kosten aan ons!


Waarom je belastingaangifte laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen je aangifte altijd zo voordelig mogelijk voor jou invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van jouw aangifte maar geven ook een duidelijke uitleg bij jouw aangifte. Tenslotte kunnen wij je voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om jouw aangifte binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij je volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. Je weet snel waar je aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over jouw aangifte en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor jou af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.