Wilt u een tegemoetkoming in de premie van uw zorgverzekering? Laat dan uw zorgtoeslag aanvragen!

Wij bekijken voor u of u voldoet aan de voorwaarden voor zorgtoeslag aanvragen

Bent u verzekerd tegen ziektekosten? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming voor de premie die u betaalt aan uw zorgverzekeraar, de zorgtoeslag. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van uw toetsingsinkomen en uw vermogen. Wij kunnen voor u bekijken of u recht heeft op deze toeslag. Desgewenst kunnen wij uw zorgtoeslag aanvragen.

Ook voor wijzigingen in uw bestaande toeslag kunt u ons inschakelen

Wilt u een wijziging aanbrengen in uw lopende zorgtoeslag? Dat is geen enkel probleem! Wij helpen u met het insturen van wijzigingen naar de Belastingdienst.

Aanvragen kan met terugwerkende kracht

Vaak is het mogelijk om de toeslag met terugwerkende kracht voor het huidige jaar aan te vragen en in sommige gevallen is aan aanvraag over het vorige jaar en/of voorlaatste jaar ook mogelijk. Hoe ver u terug kunt is afhankelijk van of u uitstel had voor uw aangifte inkomstenbelasting over het betreffende jaar. Had u geen uitstel, dan kunt u tot 1 september in het volgende jaar de toeslag aanvragen. Neemt u daarom contact met ons op en wij bekijken dan voor u wat uw mogelijkheden zijn.


Waarom uw aanvraag laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen uw aanvraag altijd deskundig voor u invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van uw aanvraag maar geven hierbij ook een duidelijke uitleg. Tenslotte kunnen wij u voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om uw aanvraag binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij uw volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. U weet snel waar u aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over uw aanvraag en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor u af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.