Ontvangt u een schenking?

Ontvangt u een groot cadeau of een geldbedrag? U moet dan misschien aangifte schenkbelasting doen. Als de waarde hiervan boven de geldende vrijstelling uitkomt dan moet u aangifte schenkbelasting doen.

Over een schenking in natura of een schenking in geld bent u misschien schenkbelasting verschuldigd. Een voorbeeld van een schenking in natura is een auto. Het gaat om cadeaus waarvan de waarde hoger is dan de vrijstelling. Ook over een schenking in geld bent u misschien schenkingsrecht verschuldigd. Maar alleen als de waarde hiervan hoger is dan de geldende vrijstelling.

Wilt u weten of u aangifte moet doen van een schenking of wilt u aangifte doen van schenking maar komt u er zelf niet uit? Laat uw aangifte doen door een specialist of laat u adviseren. Tegen een gunstig tarief nemen wij u deze zorg uit handen.

Wij bieden advies bij schenkingen

Adfisc Belastingadvies helpt u graag met het geven van advies als u het voornemen hebt om een schenking te doen of als u een schenking hebt ontvangen of gaat ontvangen. Ook zijn wij u graag van dienst met het verzorgen van uw aangifte. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!


Waarom uw schenkbelasting laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen uw aangifte altijd zo voordelig mogelijk voor u invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van uw aangifte maar geven ook een duidelijke uitleg bij uw aangifte. Tenslotte kunnen wij u voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om uw aangifte binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij uw volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. U weet snel waar u aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over uw aangifte en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor u af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.