Kindgebonden budget aanvragen?

Heeft u kinderen en krijgt u daarvoor kinderbijslag? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten die u maakt voor uw kinderen. Het Kindgebonden Budget wordt ook wel kindertoeslag genoemd.

Meestal ontvangt u automatisch kindgebonden budget als u ook kinderbijslag ontvangt. Het kan gebeuren dat u geen kindgebonden budget krijgt terwijl u wél kinderbijslag ontvangt én voldoet aan de overige voorwaarden. Dat kan verschillende redenen hebben. Wij bekijken graag samen met u of u in aanmerking komt voor kindertoeslag.

Ook voor wijzigingen kunt u bij ons terecht

Wilt u een wijziging aanbrengen in uw kindertoeslag? Dat is geen enkel probleem! Wij helpen u met het insturen van wijzigingen naar de Belastingdienst.

Aanvragen kan met terugwerkende kracht

Vaak is het mogelijk om de toeslag met terugwerkende kracht voor het huidige jaar aan te vragen en in sommige gevallen is aan aanvraag over het vorige jaar en/of voorlaatste jaar ook mogelijk. Neem contact met ons en wij bekijken dan voor u wat uw mogelijkheden zijn.

Bent u co-ouder, maar staat er geen kind op uw woonadres ingeschreven?

Dan heeft u mogelijk recht op de inkomensafhankelijke combinatiekorting. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Waarom uw aanvraag laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen uw aanvraag altijd deskundig voor u invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van uw aanvraag maar geven hierbij ook een duidelijke uitleg. Tenslotte kunnen wij u voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om uw aanvraag binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij uw volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. U weet snel waar u aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over uw aanvraag en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor u af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.