Wij helpen grip te krijgen op uw financiën

Het bijhouden van een correcte financiële administratie en boekhouding, voor u als ondernemer en ZZP’er, is erg belangrijk. Wij helpen u met het opzetten van een goede administratie die voldoet aan alle eisen. Op die manier heeft u altijd een goed overzicht en heeft u grip op uw financiën.

Een goede administratie geeft u een schat aan informatie die u nodig heeft om te weten hoe uw bedrijf ervoor staat, zoals de hoogte van uw maandelijkse omzet, bekijken van diverse kostensoorten, vergelijking van cijfers ten opzichte van voorgaande jaren, nog te ontvangen gelden van debiteuren. Op basis daarvan kunt u de juiste beslissingen nemen en ingrijpen als dat nodig is. Ook voor een juiste belastingaangifte is een goede boekhouding onmisbaar. Bovendien weet u dan zeker dat u voldoet aan uw wettelijke verplichtingen.

U kunt uw administratie gedeeltelijk zelf doen

De volledige administratie uitbesteden is een optie maar het is ook mogelijk om deze helemaal of gedeeltelijk zelf te doen met een controle door ons. Zo is het mogelijk om uw administratie online bij te werken via een boekhoudapp met uw smartphone. Maar misschien lukt het u beter op de computer? Geen probleem, u kunt uw administratie bijhouden zoals u dat prettig vindt. U verwerkt dan zelf uw bonnen en facturen en daarnaast eventueel uw bankafschriften. Wij houden een oogje in het zeil en zorgen er samen met u voor dat uw administratie ook daadwerkelijk klopt.

Wij kijken met u mee en bieden hulp als dat nodig is

Als u ons machtigt dan kijken wij met u mee en controleren wij periodiek uw administratie. Dat kan bijvoorbeeld eenmaal per maand of per kwartaal zijn. Als het nodig is dan brengen wij correcties aan zodat uw administratie altijd goed is bijgewerkt. Daarnaast maken wij uw aangifte omzetbelasting klaar en dienen deze voor u in bij de Belastingdienst.

Om het voor beide partijen efficiënter en eenvoudiger te maken hebben wij voor de ondernemers een klantportaal ingericht.

De volgende onderdelen krijgt u via dit portaal:

  • Loginscherm waarin u uw inloggegevens van alle belangrijke apps en programma’s kunt koppelen, waardoor u nooit meer opnieuw hoeft in te loggen.
  • Accorderen en indienen van de belastingaangifte die voor u is klaargemaakt.
  • Het via Ideal betalen van uw aangifte omzetbelasting en loonheffingen.
  • Het stellen van vragen.
  • Het uploaden van documenten die eventueel geautomatiseerd worden doorgezet naar uw administratie.
  • Het digitaal ondertekenen van belangrijke documenten.
  • Het ontvangen van belangrijke notificaties.
  • Het beantwoorden van vragen die wij stellen vanuit uw administratie. Bij de beantwoording van de vragen kunt u een document bijvoegen, welke automatisch wordt doorgezet naar uw administratie.

Uw zakelijke administratie bevat een schat aan informatie

Debiteurenbeheer

Wilt u goed inzicht hebben in het betalingsgedrag van uw debiteuren en wilt u altijd kunnen zien wat u nog tegoed heeft van uw klanten? Houd dan een debiteurenadministratie bij.

Lees meer

Crediteurenbeheer

Wilt u eenvoudig kunnen zien aan welke leveranciers u nog geld moet betalen? En wilt u bijvoorbeeld kunnen zien hoe vaak en hoeveel u van een bepaald product of dienst hebt afgenomen?

Lees meer

Abonnementen

Factureert u uw klanten periodiek voor een vast bedrag? Dan kunt u deze periodiek terugkerende facturen op een vaste dag in de maand laten aanmaken en versturen.

Lees meer

Wij denken met u mee en voorzien u van tips en advies

Uiteraard ontvangt u tips van ons voor het bijhouden van uw boekhouding maar ook zult u fiscale tips van ons ontvangen. Indien wij tijdens de verwerking van uw boekhouding bijvoorbeeld signaleren dat u een belastingvoordeel kunt behalen dan zullen wij u hierover altijd informeren. Indien nodig voorzien wij u van advies.