Vraag gratis een berekening aan voor teruggave

Adfisc Belastingadvies Groningen bekijkt geheel gratis voor u of u in aanmerking komt voor belastingteruggave. Dit kunnen wij voor u bekijken over de afgelopen 5 jaren.

De berekening die wij voor u uitvoeren is helemaal gratis. Als u volgens de berekening recht heeft op belastingteruggave dan kunnen wij die voor u aanvragen.

Komt u in aanmerking voor belastingteruggave?

Om in aanmerking te komen voor een belastingteruggave is het belangrijk om te voldoen aan een aantal voorwaarden. Voldoet u niet aan die voorwaarden dan is een belastingteruggave aanvragen niet zinvol. Wij bekijken samen met u of u aan de voorwaarden voldoet.

Geen resultaat? Geen kosten!

Alleen als u wilt dat wij uw teruggave voor u aanvragen dan rekenen wij kosten. De kosten daarvoor zijn 52,50 euro per aanvraag, per persoon, per belastingjaar.


Gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Voor de gratis check van uw belastingteruggave hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Die gegevens kunt u ons toesturen per e-mail maar u kunt ook bij ons een uploadlink aanvragen, zodat u alle gegevens veilig naar ons kunt toesturen.

Uw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Mocht u vragen hebben, twijfelt u dan niet om contact met ons op te nemen! Bij het verzamelen van uw gegevens kunt u eventueel gebruik maken van onze checklist.