Ontvangt u een erfenis?

Het overlijden van een dierbare is een treurige gebeurtenis in uw leven. Dan zit u niet te wachten op ingewikkelde belastingzaken die moeten worden afgehandeld.

Ontvangt u een erfenis? U moet dan misschien aangifte erfbelasting, ook wel successierecht genoemd, doen. Aangifte erfbelasting doen kan erg lastig zijn. Zeker na een overlijden staat uw hoofd er misschien niet naar om dit soort zaken ook nog af te moeten handelen. Besteed daarom deze aangifte uit aan een specialist die u dit karwei volledig uit handen neemt. Geen zorgen meer over de aangifte zodat u zich kunt bezig houden met zaken die u belangrijk vindt.

Wij helpen u met de aangifte erfbelasting

De Belastingdienst stuurt een aangifteformulier naar de contactpersoon van de overledene als ze het vermoeden hebben dat de erfgenamen belasting verschuldigd zijn. Erfbelasting is verschuldigd als de erfenis van de erfgenaam hoger is dan de geldende vrijstelling. De hoogte van de vrijstelling is afhankelijk van uw relatie tot de overledene. De Belastingdienst biedt de mogelijkheid om de aangifte op papier te doen of digitaal via het online formulier. Deze aangifte kan ook digitaal worden gedaan via ons kantoor. Wij kunnen de volledige aangifte voor ú en eventuele andere erfgenamen verzorgen. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden die wij u bieden bij de aangifte successierecht.


Waarom uw aangifte erfbelasting laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen uw aangifte altijd zo voordelig mogelijk voor u invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van uw aangifte maar geven ook een duidelijke uitleg bij uw aangifte. Tenslotte kunnen wij u voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om uw aangifte binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij uw volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. U weet snel waar u aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over uw aangifte en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor u af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.