Adfisc Belastingadvies is een administratie- en belastingadvieskantoor in de stad Groningen

Ons kantoor is in 2008 opgericht door Derk de Jonge onder de naam Adfisc Belastinghulp. Adfisc Belastingadvies biedt zowel particulieren als ondernemers hulp bij hun belastingzaken en boekhouding.

Inmiddels maken honderden klanten gebruik van onze dienstverlening. Vele daarvan komen uit de provincie Groningen. Maar ook mensen buiten Groningen weten ons kantoor te vinden.

Wij bieden hulp aan zowel ondernemers als particulieren

Onze medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring. Onze diensten bestaan uit het geven van fiscale adviezen aan particulieren en ondernemers. Daarnaast ondersteunen wij ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf bij het verwerken van de boekhouding. Ook de wat complexere boekhouding is voor ons geen enkel probleem! Wij bieden hulp aan alle ondernemers zoals kappers, assurantiekantoren, makelaardijen, bakkerijen, winkels en webshops.

Dit alles doen wij op een efficiënte en eenvoudige manier. Voor zowel particulieren als ondernemers werken wij daarbij via een klantportaal.

Via ons klantportaal heeft u altijd toegang tot belangrijke documenten zoals belastingaangiftes en jaarrekeningen.

Wij zijn goedkoper dan uw huidige accountant

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Wij bieden hoge kwaliteit werkzaamheden voor een gunstige prijs. Vanwege lage overheadskosten durven wij te zeggen dat wij minimaal 15% goedkoper zijn dan uw huidige boekhouder of accountant!


Scherpe Tarieven

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij delen onze werkzaamheden daarom zo efficiënt mogelijk in voor een gunstig tarief.

Kwaliteit

Wij verlenen nazorg waar nodig en geven duidelijke uitleg bij onze werkzaamheden.

Ervaren

Onze medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring.


Derk de Jonge

Administrateur en Adviseur