Uw boekhouding zelf bijhouden? Altijd inzicht in uw administratie?

Wij bieden de mogelijkheid om in samenwerking met ons kantoor zelf uw boekhouding bij te houden. U werkt zelf uw boekhouding bij en hebt daarbij altijd inzicht. Wij checken periodiek de door u verwerkte administratie zodat u zeker weet dat u altijd alles op orde hebt en u precies weet hoe de zaken ervoor staan, wel zo prettig!

Samenwerken in SnelStart met uw boekhouder

SnelStart biedt diverse facturatie- en administratiepakketten in abonnementsvorm. U betaalt een vast bedrag per maand aan SnelStart voor het gebruik van de software. De pakketten variëren van zeer eenvoudig tot heel uitgebreid. Alles bij te houden met uw smartphone, tablet of computer. Bekijk via het fraai vormgegeven grafisch dashboard hoe uw onderneming ervoor staat!

Geen gedoe meer met bonnetjes

Eenvoudig uw bonnetjes en facturen scannen met de app van SnelStart, waarna u deze kunt toevoegen aan uw online administratie. Stuur verder uw facturen eenvoudig en snel vanuit SnelStart op elk gewenst moment. Koppel uw zakelijke bankrekening en u bent compleet! Alles digitaal en geordend, heerlijk toch? Wij helpen u graag bij het kiezen van hét pakket dat bij u past.

Overige aanbieders

Samenwerken met een boekhoudprogramma van een andere aanbieder is uiteraard ook mogelijk. Wij hebben ervaring met diverse pakketten zoals Exact, Moneybird en E- boekhouden. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Waarom zelf boekhouden in samenwerking met Adfisc?

Controle over uw administratie

Altijd en overal toegang tot uw administratie

Volledige administratie digitaal

Geen achterstanden meer

Facturen sturen wanneer het u uitkomt