Belastingaangifte laten doen door een deskundige?

Voordelig uw belastingaangifte laten doen voor slechts 52,50 euro per persoon. Ontdek onze service!

Particulieren maar ook ondernemers kunnen voordelig de belastingaangifte laten doen. Voor een acceptabel tarief verzorgen wij uw aangifte inkomstenbelasting. Voor ondernemers hanteren wij aanvullende tarieven vanwege verwerking en/of opstellen van jaarcijfers.

Uiteraard vullen wij uw aangifte zo voordelig mogelijk voor u in. Daarom houden we rekening met alle aftrekposten en kortingen waarop u recht heeft.

Ontdek ook onze uitgebreide service en neem contact met ons op! Ons kantoor is gevestigd in Groningen maar ook voor klanten buiten Groningen verzorgen wij de belastingaangifte. Dit zal dan veelal digitaal kunnen verlopen.

Belastingaangifte of belastingteruggave over vorige jaren

Uw belastingaangifte laten doen is mogelijk over de voorgaande 5 jaren. Wij halen altijd het maximale uit uw belastingaangifte zodat u maximaal voordeel heeft. Misschien vindt u het lastig om de juiste gegevens bij elkaar te zoeken? Wij helpen u graag verder.

Wij bieden hulp als u opziet tegen uw belastingaangifte

Ziet u er tegenop om uw belastingaangifte te doen? Wij begrijpen dat dit soms lastig is, maar wij helpen u graag op weg. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Laat uw belastingaangifte daarom zonder problemen door ons verzorgen!


Waarom uw belastingaangifte laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen uw aangifte altijd zo voordelig mogelijk voor u invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van uw aangifte maar geven ook een duidelijke uitleg bij uw aangifte. Tenslotte kunnen wij u voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om uw aangifte binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij uw volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. U weet snel waar u aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over uw aangifte en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor u af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.


Wij maken geen gebruik van uw DIGID code

Via onze beveiligde verbinding met de Belastingdienst (DIGIpoort) kunnen wij namens u de belastingaangifte indienen. Wij maken geen gebruik van DIGID codes maar van een PKIoverheid Servercertificaat. PKIoverheid is een zeer hoogwaardige en veilige infrastructuur welke gebaseerd is op digitale certificaten. Dit garandeert een volledig veilige verzending van uw belastingaangifte naar de Belastingdienst. Daarnaast kan de Belastingdienst aan het certificaat zien dat de aangifte van ons kantoor afkomstig is.

Aangifte meteen ingediend via het klantportaal

DIGIpoort is gekoppeld aan het klantportaal. Dus als u akkoord geeft voor een aangifte dan wordt deze vervolgens meteen ingediend bij de Belastingdienst. Wij maken daarom geen gebruik van uw persoonlijke DIGID- code. Dat is wél zo handig en veilig!