Bent u ondernemer en heeft u personeel in dienst?

Het bijhouden van een loonadministratie is ingewikkeld. Wij adviseren dan ook altijd dit te laten verzorgen zodat u niet voor verrassingen komt te staan indien de belastingdienst u komt controleren. Ons kantoor in Groningen kan u de zorg voor een goede loonadministratie volledig uit handen nemen zowel in Groningen als de rest van Nederland.

Voordelig uw salarisadministratie laten doen

Wij verzorgen uw loonadministratie volgens de eisen die daaraan worden gesteld. Uit deze administratie kunnen wij u diverse (financiële) overzichten verstrekken.

Periodiek ontvangen uw medewerkers een loonstrook en eenmaal per jaar wordt de jaaropgave verzorgd. Verder wordt er vanuit deze administratie periodiek (meestal maandelijks) een aangifte loonheffing ingezonden naar de Belastingdienst.

Wij zorgen ervoor dat u elke maand tijdig in het bezit bent van uw loonstrookjes en aangifte loonheffingen.

Salarisportaal

Wij bieden uw medewerkers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot ons salarisportaal. Via dit portaal kan de medewerker eenvoudig de salarisstrook inzien, persoonlijke gegevens wijzigen en aanvullen en de jaaropgaaf downloaden.

Uiteraard kunt u als werkgever ook toegang krijgen tot dit portaal. Op die manier heeft u altijd alle loonstroken, arbeidscontracten, aangiften en overige personeelsdocumenten bij de hand.


Waarom uw administratie uitbesteden?

Kwaliteit

Een goede en betrouwbare boekhouder is van groot belang bij het voeren van een deugdelijke boekhouding. Op professionele en vakkundige wijze verzorgen wij als administratiekantoor de financiële administratie en boekhouding van uw bedrijf.

Financiële grip

Een goede administratie geeft u een schat aan informatie die u nodig heeft om te weten hoe uw bedrijf ervoor staat. Een goede boekhouder en financieel adviseur kan u hierbij helpen. Wij kunnen u optimaal inzicht geven in de financiën van uw bedrijf.

Tips & advies

U ontvangt tips van ons voor het bijhouden van uw boekhouding, maar ook zult u fiscale tips van ons ontvangen wanneer wij bijvoorbeeld signaleren dat u een belastingvoordeel kunt behalen. Indien nodig voorzien wij u van advies.