Liever in termijnen betalen?

Lukt het even niet om uw belastingaanslag op tijd te betalen? Heeft u wat meer tijd nodig om uw toeslagen terug te betalen? In veel gevallen is dat geen enkel probleem en is er een betalingsregeling mogelijk. Wij vragen deze betalingsregeling voor u aan.

Wij verzorgen voor u de betalingsregeling (regeling voor maximaal 12 maandelijkse termijnen) en vragen uitstel van betaling aan voor de nog niet vervallen termijnen.

Betalingsregeling belastingdienst

Ziet u er tegenop om een betalingsregeling bij de belastingdienst aan te vragen? Wij begrijpen dat dit soms lastig is, maar wij helpen u graag op weg. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Laat uw aanvraag daarom zonder problemen door ons verzorgen!


Waarom uw aanvraag laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen uw aanvraag altijd deskundig voor u invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van uw aanvraag maar geven hierbij ook een duidelijke uitleg. Tenslotte kunnen wij u voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om uw aanvraag binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij uw volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. U weet snel waar u aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over uw aanvraag en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor u af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.