Wilt u huurtoeslag aanvragen?

Snel voor u geregeld zodat u binnen enkele weken uw tegemoetkoming kunt ontvangen van de Belastingdienst.

Huurt u een zelfstandige woonruimte en is de huurprijs niet te hoog? U komt dan mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de huurkosten, de huurtoeslag. Verder is het van belang dat het gezamenlijke inkomen, van u én uw medebewoners samen, niet te hoog is. Ook geldt er een vermogensgrens waarboven u geen toeslag meer ontvangt.

Wij berekenen graag voor u of u in aanmerking komt voor huurtoeslag. Neemt u daarom contact met ons op voor meer informatie of laat uw huurtoeslag aanvragen door ons kantoor.

Ook voor wijzigingen in de lopende huurtoeslag kunt u bij ons terecht

Wilt u uw huurtoeslag wijzigen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Graag rekenen wij voor u uit wat de gevolgen zijn van de wijziging in uw huurtoeslag. Desgewenst kunnen wij een wijziging voor u doorgeven aan de Belastingdienst zodat u krijgt waarop u recht heeft.

Aanvragen kan met terugwerkende kracht

Vaak is het mogelijk om de toeslag met terugwerkende kracht voor het huidige jaar aan te vragen en in sommige gevallen is een aanvraag over het vorige jaar en/of voorlaatste jaar ook mogelijk. Als u uitstel had voor het doen van uw belastingaangifte dan heeft u voor het betreffende jaar eveneens langer de tijd om de toeslagen aan te kunnen vragen. Neem contact met ons op en wij bekijken dan voor u wat uw mogelijkheden zijn en helpen u verder met de aanvraag.

Let op!

Thuiswonende kinderen zijn medebewoners, hun inkomen telt mee in het gezamenlijke inkomen.


Waarom uw aanvraag laten doen?

Kwaliteit

Wij zullen uw aanvraag altijd deskundig voor u invullen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij alleen het invullen van uw aanvraag maar geven hierbij ook een duidelijke uitleg. Tenslotte kunnen wij u voorzien van tips of advies.

Snel geregeld

Ons streven is om uw aanvraag binnen enkele dagen te verzorgen nadat wij uw volledige gegevens hebben ontvangen. Dus geen lange wachttijden. U weet snel waar u aan toe bent.

Nazorg

Mocht de Belastingdienst vragen hebben over uw aanvraag en/of vragen om meer informatie? Wij handelen dergelijke verzoeken uiteraard kosteloos voor u af. Ook voeren wij de nodige correspondentie met de Belastingdienst.