Wij rekenen graag voor u uit waar u recht op heeft

De meeste mensen komen in aanmerking voor toeslagen. Voor elke toeslag gelden eigen voorwaarden. Wij berekenen graag voor u of u in aanmerking komt voor toeslagen en op welke toeslagen u aanspraak kunt maken.

Ook kunnen wij voor u eventuele wijzigingen aanbrengen, zoals het aanpassen van uw toetsingsinkomen.

Vraag tijdig uw toeslagen aan

Vraag altijd op tijd uw toeslagen aan en laat geen geld liggen! In sommige gevallen kan dit nog met terugwerkende kracht over voorgaand jaar óf het jaar ervoor. Vraag ons naar de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw toeslagen, zoals een inkomenswijziging, vermogenswijziging of wijziging in uw persoonlijke situatie.


Welke toeslagen kunnen wij voor u aanvragen?

Huurtoeslag

Huurt u een woning? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming: de Huurtoeslag. Wij kunnen voor u bekijken of u recht heeft op deze toeslag.

Lees meer

Zorgtoeslag

Heeft u een zorgverzekering? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming voor de premie die u betaalt aan uw zorgverzekeraar: de Zorgtoeslag.

Lees meer

Kindertoeslag

Heeft u kinderen? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten die u maakt voor uw kinderen, het Kindgebonden Budget of Kindertoeslag.

Lees meer

Kinderopvangtoeslag

Heeft u kinderen waarvoor u opvang heeft? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang. Wij rekenen het graag voor u uit.

Lees meer