Wilt u liever zelf boekhouden?

Dat kan! Via ons kantoor kunt u de software van Snelstart bestellen. Wij kunnen u adviseren welke onderdelen van de software het best te gebruiken zijn in uw situatie. De boekhoud- en factureringsprogramma’s zijn eenvoudig te gebruiken en zeer toegankelijk.

Ook voor klanten die weinig ervaring hebben met boekhouden is deze optie zeer geschikt. Indien u de software via ons kantoor besteld kunnen wij u deze desgewenst demonstreren. Ook kunnen we de software voor u gebruiksklaar maken, volledig gericht op uw onderneming.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Snelstart bestellen

U besteld de software via ons. Desgewenst geven wij u een demonstratie.

2. Administratie verwerken

U verwerkt zelf uw administratie en stuurt dit vervolgens naar ons op óf u machtigt ons voor toegang tot uw online administratie.

3. Administratie controleren

Vervolgens controleren wij uw administratie en voorzien deze van eventuele correcties.
Daarnaast kunnen wij ook uw aangifte omzetbelasting verzorgen.

Nieuw: online boekhouden

Bij ons kunt u uitstekend terecht voor het online bijhouden van uw boekhouding. Wij kunnen met u meekijken en desgewenst correcties en aanvullingen aanbrengen. Het online boekhouden werkt hetzelfde als de software van Snelstart op uw PC, alleen is deze online te benaderen. U heeft altijd een backup van uw administratie. U kunt altijd bij uw administratie, 24 uur per dag. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.