Boekhouder ZZP’ers en ondernemers in Groningen en omstreken

Boekhouding ZZP en ondernemers

Het voeren van een correcte financiële administratie en boekhouding voor u als ondernemer en ZZP’er is uiteraard erg belangrijk. De Belastingdienst verplicht u tot het voeren van een deugdelijke boekhouding.

Een goede en betrouwbare boekhouder is hierbij van groot belang. Ons boekhoudkantoor in Groningen kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Adfisc Belastingadvies: úw boekhouder voor ZZP’ers en ondernemers in Groningen en omstreken.

Daarnaast kan een goede financiële administratie u als ZZP’er en ondernemer veel nuttige informatie verschaffen zoals de hoogte van uw maandelijkse omzet, bekijken van diverse kostensoorten, vergelijking van cijfers ten opzichte van voorgaande jaren, nog te ontvangen gelden van debiteuren, kortom: een schat aan informatie die belangrijk is voor het sturen van uw onderneming.

Op basis van een goede boekhouding kunt ú de juiste keuzes maken. Een goede boekhouder en financieel adviseur kan u hierbij helpen.

Op professionele en vakkundige wijze verzorgen wij als administratiekantoor de financiële administratie en boekhouding van uw bedrijf, om u optimaal inzicht te kunnen verschaffen in de financiën van uw bedrijf. Naar aanleiding van uw administratie kunnen wij u voorzien van financieel advies. Of u nu ZZP’er bent of ondernemer met personeel, wij staan u bij en verzorgen uw boekhouding zoals het hoort.

Uiteraard ontvangt u tips van ons voor het bijhouden van uw boekhouding maar ook zult u fiscale tips van ons ontvangen. Indien wij tijdens de verwerking van uw boekhouding bijvoorbeeld signaleren dat u een belastingvoordeel kunt behalen dan zullen wij u hierover altijd informeren en u, indien nodig, voorzien van advies.

Online samenwerken

Tevens is het mogelijk om in samenwerking met u de administratie te verzorgen. U kunt via ons kantoor gebruik maken van een online administratie via SnelStart. U werkt dan uw eigen administratie online bij. Desgewenst kunt u daarbij gebruik maken van een app op uw telefoon. Met die app kunt u onder andere met uw mobiele telefoon bonnen en facturen inscannen en toevoegen aan uw administratie. Op die manier heeft u ook meteen uw volledige administratie digitaal.

U kunt ons eenvoudig toegang geven tot uw administratie. Daardoor kunt u zelf maar ook wij werken in uw administratie. Wij kunnen uw administratie controleren en corrigeren waar dat nodig is. U hoeft uw fysieke administratie dan niet meer bij ons langs te brengen omdat wij online volledig inzicht hebben in uw administratie.

Op deze manier houdt u te alle tijden inzicht in uw administratie!

De software kunt u via ons kantoor aanschaffen tegen een vergoeding per maand. De kosten voor een online administratie bedragen tussen de € 10,– en € 35,– per maand, afhankelijk van welke onderdelen u gebruik wilt maken. Kleine ondernemers kunnen volstaan met een versie van € 10,– tot € 15,– excl. BTW per maand.

Bekijk hier ook de folder van SnelStart voor meer informatie.