Belastingaangifte laten doen

Belastingaangifte laten doen door een deskundige?

Bij ons kunt u uw belastingaangifte laten doen voor slechts 42,50 euro per persoon. Vakkundig, klantgericht en betrouwbaar.

Voor particulieren en ondernemers in Groningen maar ook buiten Groningen. Ontdek ook onze uitgebreide service en nazorg!

Verder heeft u de mogelijkheid om vanaf € 9,95 per maand een maandabonnement af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand regelen wij dan het hele jaar door uw inkomstenbelasting en toeslagen.

Uw belastingaangifte laten doen is mogelijk over de voorgaande 5 jaren. Wij halen altijd het maximale uit uw belastingaangifte zodat u het voordeel krijgt waar u recht op heeft.

Wij helpen u graag op weg

Vind u het lastig om alle juiste gegevens bij elkaar te zoeken? Ziet u er tegenop om uw belastingaangifte te doen? Wij begrijpen dat dit soms lastig is maar wij helpen u graag op weg. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Laat uw belastingaangifte daarom zonder problemen door ons verzorgen en vul het contactformulier in. Ook voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen.

Onze werkwijze

Uw belastingaangifte laten doen door ons, wat is onze werkwijze?

1). U stuurt ons een bericht per e-mail of via het contactformulier voor het maken van een afspraak. Bent u al klant? Dan kunt u deze stap overslaan.

2). U levert de benodigde gegevens bij ons aan, zie ook onze checklist:
-Bij voorkeur digitaal per e-mail óf via onze uploadpagina;
-Per post, zie voor adresgegevens onze contactpagina;
-Bij ons langsbrengen, alleen op afspraak;
-Bij u afhalen, alleen op afspraak.

3). Wij verzorgen uw aangifte en sturen u deze toe per e-mail, inclusief een uitgebreid rapport van uw belastingaangifte.

4). Na uw akkoord wordt de aangifte digitaal ingediend zodat deze meteen binnen is bij de Belastingdienst.

5). U ontvangt uw factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken

Geen DIGID- code nodig

Uw belastingaangifte wordt verwerkt via onze software. Wij dienen uw aangifte in na ontvangst van uw akkoord, waarbij wij gebruik maken van een beveiligde verbinding met de Belastingdienst. Belastingaangiften worden ingestuurd met een PKIoverheid certificaat. U kunt dat zien als een soort DIGID- code voor belastingconsulenten. De Belastingdienst kan op die manier zien dat de aangifte van ons kantoor afkomstig is.

Via onze software kunnen wij ook belastingaangiften insturen voor ondernemers en voor alle rechtsvormen. U heeft daarvoor geen E- herkenning nodig. U kunt dus besparen op de kosten die u normaal gesproken zou moeten maken voor een E- herkenningsmiddel.

Wij staan bij de Belastingdienst geregistreerd onder beconnummer (belastingconsulentennummer) 568879.

Machtiging digitale kopieën van aanslagen

Indien u gebruik maakt van onze dienstverlening vragen wij de Belastingdienst kopieën van uw belastingaanslagen te mogen ontvangen. Zo kunnen wij altijd controle houden op de aanslagen die worden opgelegd naar aanleiding van de ingediende belastingaangifte.

Daardoor kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en kunnen wij u de beste service en nazorg bieden.

U wordt schriftelijk op de hoogte gesteld door de Belastingdienst zodra wij dit verzoek hebben ingediend.

Wilt u de verzending van kopie aanslagen naar ons kantoor stopzetten? Dat kunt u eenvoudig doen door ons een e-mail te sturen met uw verzoek tot beëindiging van uw machtiging. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat de verzending van kopie aanslagen wordt stopgezet.

Het is ook mogelijk de verzending stop te zetten door te bellen met de Belastingdienst. Het telefoonnummer kunt u vinden in de brief die u hebt ontvangen van de Belastingdienst.

Wij bekijken gratis of u in aanmerking komt voor belastingteruggave! Dit kan tot maximaal 5 jaren terug.

shutterstock_100317038

Wij bekijken geheel gratis voor u of u in aanmerking komt voor een (extra) belastingteruggave. In sommige gevallen zal dit gaan om enkele honderden of soms zelfs duizenden euro’s! Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

Mogelijk heeft u nog recht op teruggave of heeft u te weinig teruggekregen.
Wij kunnen deze voor u terugvragen.
De prijs daarvoor is € 42,50 inclusief 21% BTW per aanvraag per persoon.