Belastingadvies Groningen

Bij ons kunt u uitstekend terecht voor het laten doen van uw aangifte inkomstenbelasting en uiteraard voor een goed en degelijk belastingadvies. Ook verzorgen wij uw aangifte erfbelasting en schenkbelasting.

Adfisc Belastingadvies Groningen verzorgt vakkundig maar voordelig uw aangifte inkomstenbelasting. Maar ook als ZZP’er bent u bij ons op de goede plek! Bekijk daarvoor onze zakelijke dienstverlening. Betrouwbaar, betrokken en betaalbaar, daar staan wij altijd voor!

U levert de gegevens die van belang zijn voor uw aangifte inkomstenbelasting volgens onze checklist bij ons aan, waarna wij zullen zorgdragen voor een spoedige afwikkeling. Zodra uw aangifte gereed is ontvangt u van ons bericht. Voor slechts € 38,50 per persoon verzorgen wij uw aangifte.

Wilt u meerdere werkzaamheden door ons laten uitvoeren, zoals uw belastingaangifte voor u uw partner in combinatie met huur- en zorgtoeslag? Dan is een maandabonnement wellicht een goede uitkomst voor u. U bespaart dan namelijk nóg meer! Bekijk snel de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Geen gebruik DIGID- code

Na uw akkoord wordt de aangifte ingezonden via onze aangiftesoftware. Wij maken gebruik van “PKIoverheid Services Server Certificaten” en het beveiligde digitale inzendkanaal voor intermediairs “Digipoort”. Hiermee kunnen wij namens u de belastingaangifte inzenden waardoor wij geen gebruik hoeven te maken van uw persoonlijke DIGID- code. De Belastingdienst kan aan het certificaat zien dat de aangifte van ons kantoor afkomstig is.

Aangifte inkomstenbelasting

Bent u niet verplicht om belastingaangifte te doen?

U kunt ons tóch altijd geheel gratis laten bekijken of u in aanmerking komt voor belastingteruggave.
Zie hiervoor de “Gratis Belastingteruggave Check

Indien wij tot de conclusie komen dat u recht heeft op belastingteruggave dan kunnen wij die aanvragen voor u als u dat graag wilt. Pas dan rekenen wij de normale kosten voor een belastingaangifte. Die kosten zijn € 38,50 per persoon per aangiftejaar.