Belastingteruggave Groningen en omstreken

Bent u op zoek naar een belastingadviseur die uw belastingteruggave in Groningen kosteloos voor u berekent? Adfisc Belastingadvies Groningen bekijkt geheel gratis voor u of u in aanmerking komt voor belastingteruggave. Dit kunnen wij voor u bekijken over maximaal 5 van de voorgaande jaren.

Belastingteruggave Groningen

Belastingteruggave GroningenOm in aanmerking te komen voor een belastingteruggaaf moet u in ieder geval voldoen aan een aantal voorwaarden.

Om in aanmerking te komen voor een belastingteruggaaf moet u in ieder geval voldoen aan een aantal voorwaarden.

Voldoet u niet aan de voorwaarden dan is een belastingteruggave aanvragen niet zinvol. U heeft er dan namelijk geen recht op.

Twijfelt u of u de vragen goed kunt beantwoorden? Geen probleem! U kunt ons ook gewoon een e-mail sturen om te vragen welke gegevens u naar ons moet opsturen voor de gratis berekening. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen, u kunt dan ook meteen de vereiste gegevens bijvoegen als bijlage.

De berekening die wij voor u uitvoeren is geheel gratis. Indien wij tot de conclusie komen dat u recht heeft op belastingteruggave dan kunnen wij die terugvragen, indien u dat graag wilt. Alleen in dat geval rekenen wij kosten. De kosten zijn dan € 42,50 per aanvraag per persoon per belastingjaar.

Doorloop onderstaand stappenplan zodat wij kunnen beoordelen of u mogelijk in aanmerking komt voor belastingteruggave.

Stappenplan om te kijken of u in aanmerking komt voor Belastingteruggave 

1. Komt u in aanmerking?

Beantwoord onderstaande vragen om snel te controleren of u in aanmerking komt voor belastingteruggave.

2. Gratis Belastingteruggave check

Vervolgens bekijken wij u of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor teruggave. Indien blijkt dat u geld terug kunt krijgen dan kunt u ons de opdracht geven de belasting terug te vragen.

3. No Cure no pay

Zodra u ons de opdracht geeft het belastinggeld daadwerkelijk van de Belastingdienst terug te vragen, brengen wij een vergoeding in rekening van € 42,50 incl. BTW per persoon per belastingjaar.

Kijk of u in aanmerking komt voor belastingteruggave