Belastingaangifte 2014 laten doen

Belastingaangifte 2014 laten doen

Ook in 2015 zijn wij u graag van dienst met het verzorgen van uw belastingaangifte over 2014.

Bij ons kunt u vakkundig uw belastingaangifte 2014 laten doen. Voor slechts € 38,50 per persoon doen wij uw aangifte inkomstenbelasting over 2014 en eventueel de 5 voorgaande jaren.

Onze werkwijze kunt u hier vinden.

Wij dienen uw aangifte in na ontvangst van uw akkoord, waarbij wij gebruik maken van PKIoverheidscertificaten. De Belastingdienst kan op die manier zien dat de aangifte van ons kantoor afkomstig is.

Wij staan bij de Belastingdienst geregistreerd onder beconnummer (belastingconsulentennummer) 568879.

Indien u gebruik maakt van onze dienstverlening vragen wij de Belastingdienst kopieën van uw belastingaanslagen te mogen ontvangen, zodat wij altijd controle kunnen houden op de opgelegde aanslagen.

Daardoor kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en kunnen wij u de beste service bieden.

U wordt schriftelijk op de hoogte gesteld door de Belastingdienst zodra wij dit verzoek hebben ingediend.

Wilt u de verzending van kopie aanslagen naar ons kantoor stopzetten? Dat kan eenvoudig door ons een e-mail te sturen met uw verzoek daartoe. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat de verzending van kopie aanslagen wordt stopgezet.

Het is ook mogelijk de verzending stop te zetten door te bellen met de Belastingdienst, het telefoonnummer kunt u vinden in de brief die u hebt ontvangen van de Belastingdienst.

Wij bekijken gratis of u in aanmerking komt voor belastingteruggave! Dit kan tot maximaal 5 jaren terug.

Wij bekijken geheel gratis voor u of u in aanmerking komt voor een (extra) belastingteruggave. In sommige gevallen zal dit gaan om enkele honderden of soms zelfs duizenden euro’s! Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

Mogelijk heeft u nog recht op teruggave of heeft u te weinig teruggekregen. Indien u meer dan € 38,50 terug kunt krijgen dan kunnen wij de aanvraag voor u indienen. De prijs daarvoor is € 38,50 inclusief 21% BTW