Belastingteruggave Groningen en omstreken

Bent u op zoek naar een belastingadviseur die uw belastingteruggave in Groningen kosteloos voor u berekent? Adfisc Belastingadvies Groningen bekijkt geheel gratis voor u of u in aanmerking komt voor belastingteruggave. Dit kunnen wij voor u bekijken over maximaal 5 van de voorgaande jaren.

Belastingteruggave Groningen

Belastingteruggave GroningenOm in aanmerking te komen voor een belastingteruggaaf moet u in ieder geval voldoen aan een aantal voorwaarden.

Om in aanmerking te komen voor een belastingteruggaaf moet u in ieder geval voldoen aan een aantal voorwaarden.

Voldoet u niet aan de voorwaarden dan is een belastingteruggave aanvragen niet zinvol. U heeft er dan namelijk geen recht op.

Twijfelt u of u de vragen goed kunt beantwoorden? Geen probleem! U kunt ons ook gewoon een e-mail sturen om te vragen welke gegevens u naar ons moet opsturen voor de gratis berekening. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen, u kunt dan ook meteen de vereiste gegevens bijvoegen als bijlage.

De berekening die wij voor u uitvoeren is geheel gratis. Indien wij tot de conclusie komen dat u recht heeft op belastingteruggave dan kunnen wij die terugvragen, indien u dat graag wilt. Alleen in dat geval rekenen wij kosten. De kosten zijn dan € 40,00 per aanvraag per persoon per belastingjaar.

Om meteen te beginnen en onderstaand stappenplan over te slaan, klik dan op de button hieronder.

Ja graag, bereken mijn teruggave!

Doorloop onderstaand stappenplan zodat wij kunnen beoordelen of u mogelijk in aanmerking komt voor belastingteruggave.

Stappenplan om te kijken of u in aanmerking komt voor Belastingteruggave 

1. Komt u in aanmerking?

Beantwoord onderstaande vragen om snel te controleren of u in aanmerking komt voor belastingteruggave.

2. Gratis Belastingteruggave check

Vervolgens bekijken wij u of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor teruggave. Indien blijkt dat u geld terug kunt krijgen dan kunt u ons de opdracht geven de belasting terug te vragen.

3. No Cure no pay

Zodra u ons de opdracht geeft het belastinggeld daadwerkelijk van de Belastingdienst terug te vragen, brengen wij een vergoeding in rekening van € 38,50 incl. BTW per persoon per belastingjaar.

Kijk of u in aanmerking komt voor belastingteruggave