Beoordeling Adfisc

Lees hier wat de klanten vinden van Adfisc Belastingadvies. Naast het lezen van deze klantenbeoordelingen, kunt u ook zelf een klantenbeoordeling achterlaten over ons bedrijf. Dit kunt u doen via het formulier op deze pagina en/of op onze Marktplaats pagina.

Klantbeoordelingen

Helder, duidelijk

Geplaatst: 27-04-2018

Ik vond de analyse die gedaan is zeer helder. Niet tot op het grootste detail, maar dat hoeft ook niet.

Erg fijn, tot volgende keer.

Jaap Oosterhoff

Snelle, uitstekende service!!

Geplaatst: 4 april 2018

Na het invullen van het contactformulier werd er vrijwel direct contact opgenomen. Na een paar dagen was duidelijk wat we terug konden krijgen. Zelfs nadat we een paar weken later contact opnamen i.v.m. een paar vragen, werden we weer super snel en duidelijk te woord gestaan en werden de zaken toelicht.

Echt een ontzettend goede service en een aanrader voor iedereen!!

Laura

Goede service, duidelijk en snel!

Geplaatst: 21 maart 2018

Nadat ik contact opgenomen had met de heer de Jonge voor het invullen van de belastingaangifte, werd ik direct geholpen. Nadat ik de benodigde gegevens had doorgestuurd, werd de belastingaangifte vrijwel direct ingevuld en ingediend. In de communicatie is de heer de Jonge heel duidelijk en hij is zeer vlot met antwoorden.

Zeer te spreken over de goede service en correcte afhandeling! 5 sterren!

Maria

Snel en duidelijk

Geplaatst: 21 maart 2018

Nadat ik zelf al mijn belastingaangifte 2017 had ingevuld en verstuurd naar de Belastingdienst, kreeg ik toch het gevoel dat ik dit niet helemaal correct had gedaan. Daarom de heer de Jonge van Adfisc Belastingadvies gevraagd om mijn aangifte na te kijken. Nog diezelfde dag kreeg ik, zonder enige kosten, op een zeer duidelijke manier uitgelegd dat alles toch goed was ingevuld . Geweldig!

W.M. Tolenaar

Uitstekende service

Geplaatst: 05 maart 2018

Zeer snelle, uiterst klantvriendelijke en deskundige service. Chapeau en 5 sterren!

Annelies

Fantastisch

Geplaatst: 26 maart 2017

Geachte heer de Jong,

Het is prettig dit forum te gebruiken om U te bedanken voor Uw inzet.

Goede Belastingadviseurs zijn als sterren, je ziet ze niet altijd maar je weet dat ze er zijn !

Meneer de Jong, U bent zo'n ster.

Bedankt voor alles, U bent gewoon fantastisch!

Met vriendelijk groet

Majid

Majid

Meedenkend, snel reagerend kennis van zaken

Geplaatst: 22 maart 2016

Had een klein probleempje met aangifte i.b.

's Avonds vraag gemaild, volgende ochtend antwoord.

Super!!

D. Woldendorp

Professioneel Direct

Geplaatst: 19 februari 2016

Top service!

Snelle reacties op de mail en klantvriendelijk.

Al sinds 2009 een trouwe klant

Jimmy

Snel, deskundig en vriendelijk

Geplaatst: 3 februari 2016

F formulier invullen heb ik aan Adfisc overgelaten, omdat ik deze materie niet beheers.Gelukkig Adfisc wel en na een aantal vragen te hebben werd ik supervriendelijk zelfs wat later op de avond te woord gestaan.Deskundig en wetend waar over gepraat wordt. Chapot Ik geef u op dit moment een dikke tien

ahw schmelew

adequaat, klantgericht en snel reagerend

Geplaatst: 25 januari 2016

op de schaal van 1 tot 10 een 8. Ik ben goed en snel geholpen aan een advies, zodat ik verder kan. Uit het advies blijkt de zakenkundigheid en ervaring.

De adviseur was correct en professioneel.

Wat ik verder van belang vind is de persoonlijke benadering. Er is aandacht voor jou en niet als een casus.

De prijs kwaliteitsverhouding is dik in orde

J.M. Brevink

Efficient en effectief

Geplaatst: 9 oktober 2015

Na eigen fouten in slordige administratie (geen tijd en interesse), nu zeer professionele en prettige steun!

Peter Felen
Apotheek Totaal Groep

T. Motta

Geplaatst: 20 april 2015

Zeer snelle afhandeling

Beoordeling:

In de ochtend de gegevens afgegeven, voor de belastingaangifte.
Eind van de middag, de bevestiging in de mailbox.

Bedankt voor de super snelle afhandeling!

T. Motta

Robin Pranger ☆☆☆☆☆ Facebook

Geplaatst: 13-04-2015

Beoordeling:

Super bedrijf. Krijgt snel antwoord op je vragen, en alles wordt snel en goed geregeld. Heel fijn.

Robin Pranger
Havenkapper

Y. Willems

Geplaatst: 18-04-2015

Deskundig, professioneel en accuraat

Beoordeling:

Een snelle, betrouwbare en professionele afhandeling van allerlei financiële vragen en het invullen van de belastingaangifte. Zeer tevreden over !


Tjalle de Jonge

Geplaatst: 13-03-2015

Zeer snelle, complete en gratis afhandeling van belastingcontrole

Beoordeling:
Geheel gratis mijn belastingaangifte gechecked en binnen 1 dag kreeg ik de bevestiging al in mijn inbox.
Snel en makkelijk, ik ben er tevreden over.


L Diender

Geplaatst: 12-03-2015

Beoordeling:

Geheel vrijblijvend mijn belastingaangifte laten checken.kwam met een keurig antwoord. zeer professioneel gedaan.


Super advies!

Geplaatst: 28-07-2014

Goedemorgen Adfisc/Derk,

Ik wil via deze weg even laten weten dat ik je afgelopen uitgebreide adviezen erg heb gewaardeerd.

Je neemt de tijd om uit te rekenen wat een verstandige keuze zou zijn voor de aanschaf van een nieuwe auto en of deze zakelijk gereden kan worden. Op basis daarvan geef je duidelijke adviezen waar ik als ondernemer iets mee kan.

Ik raad iedereen Adfisc aan!

In één woord: Top.

Bedankt,

Goede vakantie.

Met vriendelijke groet,
Job van Harn
JVH webbouw


Betrouwbaar, bereikbaar, betrokken, betaalbaar!

Geplaatst: 01-05-2014

Beoordeling:

Persoonlijk heb ik geen verstand van boekhouding en belastingzaken. Dankzij de advies van een vriend van mij ben ik bij ADFISC terechtgekomen en sinds 2009 regelen ze alle belastingzaken en boekhouding privé en zakelijk voor mij.

Ik ben zeer tevreden met hun diensten. Mijn vragen beantwoord heel snel, duidelijk en vriendelijk. Ik vertrouw ze volledig en dat vindt ik de belangrijkste.

ik raad iedereen ADFISC aan!

R Barlas


R&M

Geplaatst: 23-03-2014

omdat er in onze situatie afgelopen jaar veel veranderd is hebben we de aangifte een keer uitbesteed.

Super service en als je vragen hebt geven ze je duidelijk antwoord.

Echt een aanrader en we gaan volgend jaar zeker weer terug


Kok

Geplaatst: 08-03-2014

Woensdag gesprek...

.

.

Donderdagmorgen bericht dat e.e.a. was ingevuld en opgestuurd (heb ik gelukkig niet zo'n moeilijke) ...daspassnel!!


Koopman

Ik kan iedereen Adfisc aanbevelen!! De service is top! Alles is super snel geregeld en wat ik het allerbelangrijkste vind is dat het heel erg betrouwbaar is en dat geeft rust voor jezelf!! Ik ga zeker weten in de toekomst weer de hulp van Adfisc inschakelen!!

JosMan

Het lijkt me duidelijk: goede service, vriendelijke man, snel, duidelijke uitleg, goedkoop. Alleen maar positief.


Haas

Voor het jaar 2012 is de aangifte van de belasting ingevuld door Adfisc. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die verricht worden door hen, wordt perfect uitgezocht.
Afspraken worden nagekomen en alles wordt tot in detail uitgelegd wat niet duidelijk voor ons was. Echt een aanrader voor iedereen die vakkundig advies, betrouwbaarheid en kwaliteit wil.


djbackup2010

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze waarop deze heren mijn belastingaangifte van begin tot eind verzorgd hebben. Ze zijn zeer behulpzaam, deskundig en professioneel en kan ik iedereen aanraden.


Peter

Adfisc heeft mij snel en kundig geholpen bij een gecombineerde zakelijke en privéaangifte. Kan ik iedereen aanraden!


MP

Adfisc doet sinds 2008 mijn administratie zowel zakelijk als privé en ik ben er super tevreden over. Kundige specialisten en zeer klantvriendelijk, maar vooral prijstechnisch niet te verslaan. Zeker aan te raden!


Mariska

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop deze jongens mijn belastingaangifte van begin tot eind verzorgd hebben. Vanwege een bijleenregeling was het een ingewikkelde aangifte. Er was continu over- en weer contact en ik kreeg altijd snel en vakkundig antwoord op de vragen. Ook na het indienen blijven ze betrokken en kun je nog met vragen terecht.

Wanneer ik opnieuw vastloop zal ik zeker weer van hun diensten gebruik maken en kan het dan ook aan iedereen aanbevelen!

Geert Bodde

Deze heren zijn erg klantgericht en weten absoluut van de hoed en de rand betreffend belasting zaken.

Ik zal zeker weer gebruik gaan maken van hun diensten!

+++++++++

Mocht je om wat voor redenen dan ook nog twijfelen aan hun deskundigheid, bel mij dan gerust.

Met vriendelijke groet,

Geert Bodde
Vestigingsmanager Groningen
06-46448374


Boelens

Super jongens,

alles keurig geregeld en ook nog eens heel snel. Alle problemen met de belastingdienst snel en vakkundig opgelost, echt een prima bedrijf om mee in zee te gaan!!


Roos

Adfisc komt na wat ze in hun advertentie zeggen.
Na afgifte van mijn belastingaangifte-papieren kreeg ik binnen 24 uur antwoord.
En inderdaad, zoals ze beloofden, geheel gratis advies.

Als ik weer eens een belastingexpert nodig heb, neem ik zeker weer contact met hen op.
Ik kan het iedereen aanbevelen.


Ronald

Ivm mijn werkzaamheden als ZZP'er binnen de gezondheidszorg, zocht ik een bedrijf die mijn jaarcijfers duidelijk op papier kon zetten, alsmede mijn belastingaangifte wilde verzorgen.

Omdat ik geen behoefte had aan een duur accountantskantoor en omdat ik een bedrijf in de buurt zocht kwam ik met een zoekactie via google bij Adfisc Belastinghulp terecht.

Adfisc Belastinghulp heeft op professionele en transparante wijze mijn jaarcijfers en aangifte inkomstenbelasting op papier gezet en verzorgd.

Ik beveel de diensten die Adfisc met groot enthousiasme en vakkundigheid uitvoert, dan ook bijzonder aan andere mensen aan!


Fossiele meubels

Ik heb hulp gevraagd aan ADFISC BELASTINGHULP VOF met de aangifte.
Dit is mij erg goed bevallen.
Er wordt zorgvuldig gehandeld. De aangifte wordt spoedig aangevraagd.
En een snelle terugkoppeling.
En directe antwoorden op evt. vragen.
Erg fijn!

Bedankt.



Schrijf een klantbeoordeling

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (optioneel)

Beschrijf Adfisc in een paar woorden

Uw Beoordeling

Ik ga er mee akkoord dat deze beoordeling geplaatst kan worden op de website

[wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

Beoordelingen Marktplaats

Beoordeling Adfisc

12X

0X